TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de acord şi acceptaţi ca, fără nicio notificare prealabilă, putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate fără o notificare prealabilă. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantam şi/sau confirmăm sub nicio formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe acestea. Ramâne la aprecierea dvs. dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare:
În utilizarea serviciului, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dvs. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nicio notificare prealabilă.

Securitatea Datelor Personale:
Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Înregistrarea ca membru, parola şi comportamentul ca membru:
Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să vă alegeţi un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parolă. Sunteţi responsabil(a) de păstrarea în siguranţa a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs.
Sunteţi de acord să ne inştiinţati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator.
Sunteţi pe deplin în cunoştinţă de cauză că orice informaţie, date, text, fotografii, grafică etc. conţinute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entităţi care le adaugă. 

Publicitate şi legături cu alte situri:
Sunteţi de acord cu următoarele : operatorii, administratorii şi/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio formă responsabili pentru relaţiile sau consecinţele acestora rezultând din: achiziţii, oferte speciale, promoţii, promovări sau oricare alt tip de relaţie / legătură / tranzacţie / colaborare / etc. care pot apărea între dvs. şi oricare dintre cei care îşi fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii şi/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuţi nici material nici sub altă formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus menţionate.

Copyright:
Elemente din conţinutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea S.C. MIL-STAR S.R.L. şi sunt apărate de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei S.C. MIL-STAR S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Produsele şi Ofertele Speciale:
Produsele sunt expuse în magazinul online, cu toate specificaţiile tehnice indicate de către producatori, putându-se face comparaţii între produse. Unele dintre imagini pot avea caracter orientativ şi nu constituie o baza contractuală.
Toate preţurile din acest magazin online sunt exprimate în LEI şi  includ TVA. 

Ofertele Speciale sunt limitate ca şi timp, şi pot fi întrerupte de către proprietarul magazinului în orice moment.

Limitare de responsabilitate:
Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site.
Deasemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. Dacă consideraţi că orice material de pe acest site, postat de  S.C. MIL-STAR S.R.L. sau de altcineva, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii la datele de contact de pe site astfel încât să putem lua o decizie în cunoştinţă de cauză. Adresa de contact pentru acest tip de probleme este office@m-arta.ro
 sau telefon 0765 250 943.  Adresa e-mail pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor office@m-arta.ro


Dispute şi Conflicte:
Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autoritaţilor competente. Orice conflict apărut între companie şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.