SFATURI SI RECLAMATII

Trimiteti cu ajutorul formularului de mai jos sau pe adresa contact@m-arta.ro comentariile dumneavoastra referitoare la produsele M.Arta, serviciile noastre, gama de modele, calitatea materialelor, durabilitate sau orice alte detalii doriti dumneavoastra.

 

Dumneavoastra ne spuneti parerea referitoare la produsele si serviciile noastre, sfaturi sau reclamatii, iar noi incercam sa ne adaptam si sa va oferim exact ce doriti. 

 

Se pot aduce comentarii la adresa modelelor, a modalitatii de cumparare, a modului de livrare sau returnare, sfaturi privind unele propuneri ale noastre sau chiar puteti propune dumneavoastra anumite modele. 

 

Deasemenea, daca nu ati fost multumiti de un anumit produs sau unul dintre angajatii nostrii nu a raspuns asa cum ar fii trebuit cererilor dumneavoastra ne puteti trimite plangerea dumneavoastra.

 

Pentru orice probleme legate de comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau de catre persoana cu care ati discutat, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu o persoana din cadrul firmei, tel 0722 657 118 - contact@m-arta.ro.  Va dorim o zi minunata si va multumim pentru interesul acordat !

If you got any questions

please do not hesitate to send us a message.

>