PLATA SI LIVRARE

Livrarea produselor comandate se realizează prin curierat rapid şi Posta Română:

LIVRAREA ESTE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 200 Lei și se onorează în 24 de ore pentru comenzile preluate și confirmate înainte de ora 13, 48 de ore pentru restul în cazul curieratului rapid și 2-5 zile în cazul Poștei Române. Ulterior lansării comenzii veți primi un e-mail de confirmare a produselor în stoc, iar pentru comenzile ce conțin pantofi și perioada de livrare.

Pentru Poşta Română taxa este UNICĂ: 10 LEI. 

Pentru curierat rapid taxa este de 15 lei.

Momentan, magazinul nostru nu livrează în afara României. Din momentul în care livrarea în străinătate va fi disponibilă vom afișa in cadrul acestei pagini costurile aferente fiecărei țări. Vă mulțumim!

Plata se va face pe loc la primirea coletului, iar suma va fi achitată curierului. În curând vom integra plata prin card.

Contravaloarea taxelor de transport prin curierat (pentru resedintele de judet si orasele mai mari)/Posta Romana, de 15 lei/ 10 lei , va fi inclusă în ramburs ( DOAR PENTRU COMENZI MAI MICI sau EGALE cu 200 lei )

 

 

Pentru orice probleme legate de comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau de catre persoana cu care ati discutat, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu o persoana de suport din cadrul departamentului nostru,  tel 0722 657 118 - conciliere@m-arta.ro.  Va dorim o zi minunata  si va multumim pentru interesul acordat !