GARANTIE

Produsele achizitionate prin www.m-arta.ro se supun conditiilor de garantie pentru conformitate prevazute de legea 449/2003 Republicata si OG 21/1992 Republicata.

In cazul lipsei conformitatii, cumparatorul are dreptul de a solicita in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor de intretinere si folosire prezentate mai jos.

Deteriorarile de genul zgarieturilor, petelor sau rupturilor etc., ce au fost produse de catre client/utilizator ca urmare a utilizarii/intretinerii necorespunzatoare, nu sunt acoperite de garantie.

Interventii neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost  conceput, conduc la anularea garantiei.

Orice reparare sau inlcuire a produselor se va face intr-o perioada rezonabila de timp ce nu poate fi mai mare de 15 zile de la momentul receptionarii produsului de catre vanzator.

Pentru orice informatii referitoare la garantie va rugam sa ne contactati la  numarul de telefon +0251 431 940.

Orice reclamaţie în perioada de garanţie va trebui să fie însoţită de toate etichetele produsului, certificatul de garanţie şi ambalajul iniţial.

 

Instructiuni de folosire a posetelor si articolelor de marochinarie:

-        Dupa fiecare purtare geanta se curata si se depoziteaza intr-un spatiu uscat in saculetul de pastrare din dotare

-        Curatarea produselor din piele se face numai cu produse speciale pentru tipul de piele aplicate cu lavete non-abrazive, iar a celor din material textil cu produse speciale pentru tipul de tesatura. Produsele nu suporta spalare la masina de spalat.

-        In cazul produselor din piele sau inlocuitor este interzis contactul prelungit cu apa. In cazul unui contact  cu apa se recomanda uscarea lenta, naturala la temperatura camerei, ferita de orice sursa de caldura

-        Pentru a crea conditii tehnice de purtare si pentru a mari durata de folosire se recomanda purtarea alternativa a acestui produs cu altele similare.

-        Greutate maxima suportata pentru o geanta 1,5 kg, iar pentru un plic 0.5 kg.

Pentru informatii suplimentare privind pastrarea, intretinerea sau  condiitile de acordare a garantiei produselor  ne puteti contacta la: 0251.431.940.

 

Contact Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

TELEFONUL CONSUMATORILOR 0219551

http://www.anpc.gov.ro/